شروع ارتباط

این #دستور_تهیه از شکر استفاده می کند. این قند برای تغذیه باکتری هایی که باعث ساخت سرکه می شوند ضروری است. بسیاری از افراد سوال می کنند که آیا می شود از عسل به جای شکر استفاده کرد؟ پاسخ مثبت است اما انجام این کار منطقی نیست و تاثیری در نتیجه نخواهد داشت غیر از اینکه زمان پروسه را طولانی تر می کند. همچنین برای افرادی که قند خون دارند هم تفاوتی ایجاد نمی کند و در واقع  عسل در این دستور تهیه، هیچ تاثیر مثبتی ندارد. اطمینان حاصل کنید که تمام وسائل و ظرف مورد استفاده کاملا تمیز هستند و هیچ باکتری غیر از باکتری هایی که در روند طبیعی تهیه سرکه به وجود می آیند در وسائل شما وجود ندارد. سیب ها باید کاملا زیر مخلوط آب و شکر قرار بگیرند. اگر ظرف شما به شکلی است که انجام این کار را برایتان غیر ممکن می کند، می توانید از یک توری با هر چیز دیگری استفاده کنید و با آن سیب ها را غرق کنید و اجازه بالا آمدن به آن ها ندهید. طرز_تهیه #سرکه_سیب خانگی در ادامه شما را با روش تهیه این سرکه شگفت انگیز را آشنا می کنیم. مواد لازم: سیب های قطعه قطعه شده و بدون هسته (به اندازه ای که سه چهارم ظرف را پر کند) شکر طبیعی آب تصفیه شده طرز تهیه سرکه سیب خانگی: یک ظرف شیشه ای را کاملا تمیز کنید. سه چهارم ظرف را از سیب پر کنید. آن ها را به قدری ریز کنید که درون ظرف را پر کنند. به ازای هر قاشق غذاخوری شکر، یک فنجان آب بریزید. آنقدری این کار را بکنید که روی سیب ها را به طور کامل پوشش دهید. به علت اینکه اندازه ظرف هر شخص متفاوت است نمی توان اندازه خاصی برای این کار در نظر گرفت و شما باید خودتان چک کنید که روی سیب ها را با آب پوشانده اید یا خیر. دقت داشته باشید که هیچ سیبی از مخلوط آب و شکر بیرون نباشد زیرا در اثر هوا خوردن سیبها فاسد می شوند. درب ظرف را کاملا بپوشانید. این کار را به شکلی انجام دهید که راه نفوذ هوا کاملا بسته شود. ظرف را در یک مکان تاریک که دمای اتاق در آن حاکم باشد قرار دهید. به عنوان مثال درون کابینت آشپزخانه مکان مناسبی است. آن را برای مدت ۳ هفته به حال خود رها کنید. البته هر چند روز یک بار به آن سر بزنید و چک کنید که اگر سیبی از آب بیرون زده است، آن را درست کنید. پس از ۳ هفته ظرف را بیرون بیاورید و سیب های درون آن را کاملا له کنید و برای ۳ تا ۴ هفته دیگر در همان مکان قبلی قرار دهید. در طول مدت نگهداری باید هر روز چندبار ظرف را تکان دهید تا مواد درون ظرف کاملا مخلوط شوند. پس از سپری شدن زمان لازم، از یک فیلتر برای صاف کردن سرکه سیب خانگی استفاده کنید.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

View on Instagram https://ift.tt/2WBGNrg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×





شروع گفتگو
به راهنمایی نیازدارید در خدمتیم
می تونم راهنمایی تان نماییم؟